Gratis Rijbewijs Online
homepage vorige volgende
EEN OUDE MAN EN EEN JONG MEISJE
VERLIEFD OP HET EERSTE GEZICHT


Foto: static.panoramio.com
In toeristische centra zie je het regelmatig. Een man van een jaar of zestig of zeventig, wandelend naast een jonge Thaise schone van een jaar of 20 tot 25. Ze stappen hand in hand, terwijl de farrang haar van de ene bar naar de andere brengt. De farrang kan zijn geluk niet op.

In zijn thuisland zou de man er in de verste verte niet op hopen om ooit een relatie te kunnen beginnen met een veel jongere vrouw. Hij zou het ook nooit in zijn hoofd halen om daar op straat of in een caf� een jong ding aan te spreken.


Maar hier in Thailand lijkt het wel of alles mogelijk is. Hij had pas in een bar zijn eerste Thais biertje besteld en het was al prijs. Een jong Thais meisje kwam naast hem zitten en vroeg hem in gebroken Engels: �What your name sir ... you alone ... you handsome man�. Al sprak de oude man zelf maar een beetje Engels, alles werd hem duidelijk, nadat het meisje haar hand zachtjes op zijn been had gelegd. Zijn hoofd sloeg op hol omdat hij waarempel een hoofdprijs had gewonnen. Een knappe, jonge, mooie, sexy Thaise meid, die overduidelijk verliefd was op hem. Een meisje dat de rest van zijn vakantie, dag en nacht, aan zijn zijde zou blijven en hem vertroetelde zoals hij in zijn wildste fantasie�n nog nooit had meegemaakt.
Foto stickmanbangkok.com
Op forums of in lezersbrieven van magazines lees je regelmatig vragen van oudere mannen. Ze vertellen ronduit over hun liefde op het eerste gezicht en vragen zich nu af hoeveel ze, zodra ze terug in hun thuisland zijn, best maandelijks storten om dat meisje zeker voor zich te kunnen houden, in afwachting van een volgende vakantietrip naar Thailand.


In een magazine las ik ooit dit antwoord; "Geloven die farrangs nu echt dat een jong Thais meisje verliefd wordt op een oude westerling, met een verrimpeld gelaat en met een dikke bierbuik, die zijn vakantiedagen vult door van de ene bar naar de andere te slenteren".Het spijtige is dat er oudere farrangs zijn die dat wel denken.

KAN EEN OUDE MAN HIER GEEN PARTNER VINDEN?

Ik beweer zeker niet dat een oude man in Thailand geen trouwe partner kan vinden. Een vrouw die niet echt uit is op zijn centen en hem in goede en kwade dagen wil bijstaan. Ik ken zelfs heel wat gepensioneerden en oude mannen die hier in Thailand samenwonen of getrouwd zijn met een Thaise partner. En deze koppels zijn echt gelukkig. Ik stel wel vast dat het leeftijdsverschil bij deze koppels geen 40 of 50 jaar is.
BLIJF OP DE HOOGTE

Indien je het wenst, krijg je van ons een mailtje wanneer er nieuwe pagina's aan deze website worden toegevoegd of als er wetswijzigingen zijn i.v.m. visum en andere zaken.
Vul uw e-mail adres in:
E-mail adres:
Inschrijven Uitschrijven
 


In het volgende deel behandel ik: 'TROUWEN IN THAILAND'.

klik


NL-TV Op zoek naar een betrouwbaar advocatenkantoor dat ook de belangen van farrangs behartigt.

NL-TV

NL-TV De Nederlandse en Vlaamse TV-zenders rechtstreeks in Thailand zien.

NL-TV

GASTENKAMER Een gastenkamer huren in Pattaya?

 NL-TV