Gratis Rijbewijs Online
homepage vorige volgende
TV KIJKEN IN THAILAND
ALGEMEEN

De Thaise kabelmaatschappijen bieden je een overvloed aan zenders. Nieuwsuitzendingen, soaps, reclame (...). Logisch bijna allemaal in het Thais.


Thai zijn verlekkerd op televisie en vooral op hun dagelijkse soaps. Zodra ��n van hun lievelingsseries start, moet alles wijken. In vergelijking met Nederlandse en Vlaamse tv-series is de kwaliteit niet schitterend. De verhaallijnnen zijn vaak voorspelbaar en overacting is blijkbaar de opdracht. Vechtscenes zijn grappig om te zien, omdat ze zo slecht ge�nsceneerd worden. Wanneer iemand een vuistslag in het gezicht krijgt, kan je soms duidelijk merken dat de vuist al 10 cm voor het gelaat van de tegenstrever wegdraait. En toch valt die tegenstrever zwaargewond op de grond.


Een blote borst op tv in Thailand is taboe. Een mozaiek bedekt keurig elk stukje naakt. Maar daartegenover staat dan weer dat men er niet voor terugdeinst om tijdens nieuwsuitzendingen de slachtoffers van een verkeersongeval in beeld te brengen, wat in Nederland en Belgi� dan weer niet gedaan wordt.
Enkele zenders brengen programma's in het Engels, waarvan sommige best interessant kunnen zijn. En heb je een zwaarder abonnement dan heb je uiteraard toegang tot de filmkanalen, National Geographic etc...

BLIJF OP DE HOOGTE

Indien je het wenst, krijg je van ons een mailtje wanneer er nieuwe pagina's aan deze website worden toegevoegd of als er wetswijzigingen zijn i.v.m. visum en andere zaken.
Vul uw e-mail adres in:
E-mail adres:
Inschrijven Uitschrijven
 


In het volgende deel behandel ik: 'NEDERLANDSE EN VLAAMSE TV RECHTSTREEKS'.

klik


NL-TV Op zoek naar een betrouwbaar advocatenkantoor dat ook de belangen van farrangs behartigt.

NL-TV

NL-TV De Nederlandse en Vlaamse TV-zenders rechtstreeks in Thailand zien.

NL-TV

GASTENKAMER Een gastenkamer huren in Pattaya?

 NL-TV