Gratis Rijbewijs Online
homepage vorige volgende
EEN PARTNER VINDEN IN THAILAND
KEUZE GENOEG

partner vinden
FOTO: johnsarbach.com
Niet alleen op dating sites, maar vooral in de toeristische centra in Thailand vind je ze met duizenden: meisjes die op zoek zijn naar een farrang. Jong of oud, dik of dun, groot of klein, met lang of kort haar, sexy gekleed of simpel, kinderloos of met een kroost... keuze te over.


Zij hopen maar ��n ding: een farrang te vinden. Voor ��n avond, voor de hele duur van zijn vakantie, of in het beste geval voor altijd.

Het is daarom niet te verwonderen dat veel mannelijke toeristen, uit een resem van landen, alleen of met vrienden naar die centra in Thailand afzakken. In het thuisland hebben ze het dan wel over gaan vissen of duiken, of de prachtige Thaise natuur verkennen, maar eenmaal in Thailand zijn er plots heel andere prioriteiten.


En geef toe, er zijn slechts weinig plaatsen in de wereld, waar het vrouwelijk aanbod zo groot is. Je hoeft zelfs geen moeite of een voorstel te doen. Je wordt voortdurend aangesproken op straat: �I go with you...?�. En in een bar krijg je onmiddellijk gezelschap. Staat het je niet aan, wegsturen en haar plaats wordt ingenomen door een andere schoonheid.


Alhoewel de Filippijnen, Indonesi� en Maleisi� bij jonge mannen ook populair zijn, verkiezen toch velen van hen Thailand. Hun hoofddoel is niet onmiddellijk een partner te zoeken waarmee ze op een later tijdstip in het huwelijksbootje kunnen stappen. �Just for fun� is bij jonge gasten meestal de motivatie. Een avondje uit in een bar met knap vrouwelijk gezelschap, gevolgd door een nachtje in het hotel. Meer hoeft dat niet te zijn. En de volgende dag... misschien hetzelfde meisje, misschien een andere schoonheid, dat zien ze wel. Er zijn trouwens kandidaten genoeg.
EEN ERNSTIGE RELATIE

Voor mannen tussen de dertig en de vijftig ligt het soms anders. Uiteraard is voor velen van hen de fun belangrijk. Maar een aantal van hen wil meer. Misschien vinden zij in hun thuisland geen geschikte partner, of hebben zij er al een echtscheiding achter de rug of erger nog, zijn ze al weduwnaar. Sommigen gaan daarom in Thailand op zoek naar iemand die wat jonger is, met wie ze de resterende jaren van hun leven hopen door te brengen. Thaise vrouwen zijn nu eenmaal mooi en als de relatie lukt, ook heel trouw. Dat is bij hun zoektocht een belangrijk pluspunt.relatie
FOTO: thailovelines.com
Ben je op zoek naar een mogelijke huwelijkspartner, dan zijn over het algemeen de Thaise vrouwen die in een bar of in de toeristische sector werken minder aan te bevelen. De redenen waarom lees je in het volgende hoofdstuk.


De kans op het vinden van een trouwe partner en het slagen van een relatie ligt hoger, als je op zoek gaat bij de traditionele Thaise vrouwen. Het nadeel is echter dat deze vaak zeer weinig of geen Engels spreken. Daarenboven zijn ze minder te vinden op plekken waar je als toerist komt. Bovendien zijn deze vrouwen vaak te verlegen om zelf contact te leggen, omdat ze weten dat de communicatie niet zo vlot zal verlopen en ze daardoor gezichtsverlies kunnen lijden. Je zult dus zelf initiatief moeten nemen en een gesprek aanknopen.


De beste plekken om deze vrouwen te vinden zijn dus niet meteen in de toeristische centra in de omgeving van de bars. Je kunt ze wel ontmoeten in een shoppingmall, een park, of in steden die niet meteen bekend staan voor prostitutie.
DATING SITES

dating site Maar ook via datingsites is het mogelijk een toekomstige Thaise partner te ontmoeten. Je kan er soms contact leggen met hoger opgeleide vrouwen die wel Engels spreken. En Thaise vrouwen die het Engels niet machtig zijn, laten zich tijdens het chatten dan weer bijstaan door een vriend of vriendin die voor hen alles vertaalt.


Kijk hier wel uit, want op datingsites zitten ook Thaise vrouwen die enkel om financi�le redenen op zoek zijn naar een farrang.


Een relatie met een Thaise vrouw kan uitgroeien tot een heel goede relatie, maar dan moeten de beide partners beseffen dat er heel grote culturele verschillen zijn. Wanneer je een langdurige relatie met een Thaise vrouw wil aangaan, is het daarom aan te raden je vooraf goed in deze verschillen te verdiepen en te zorgen dat je partner deze ook kent en begrijpt.
BLIJF OP DE HOOGTE

Indien je het wenst, krijg je van ons een mailtje wanneer er nieuwe pagina's aan deze website worden toegevoegd of als er wetswijzigingen zijn i.v.m. visum en andere zaken.
Vul uw e-mail adres in:
E-mail adres:
Inschrijven Uitschrijven
 


In het volgende deel behandel ik: 'PROSTITUTIE'.

klik


NL-TV Op zoek naar een betrouwbaar advocatenkantoor dat ook de belangen van farrangs behartigt.

NL-TV

NL-TV De Nederlandse en Vlaamse TV-zenders rechtstreeks in Thailand zien.

NL-TV

GASTENKAMER Een gastenkamer huren in Pattaya?

 NL-TV